Studievalg Danmark
BOOK SAMTALE

AUTO, BYGGERI, ENERGI & EL

Elektriker

Kom i stødet – prøv kræfter med elektrikeruddannelsen på TEC  
På første dag bliver du introduceret til elektrikeruddannelsen på TEC, og du prøver kræfter med både basale elektrikerfærdigheder samt mere moderne aspekter i elektrikerfaget, fx hvordan lamper, hårde hvidevarer og andet elektronik kan styres og programmeres, fx ved hjælp af smartphones.

På anden dag besøger vi én af de mange spændende virksomheder, som vi samarbejder med og som har elektrikerlærlinge, nemlig WICOTEC Kirkebjerg. Her vil du møde en lærling samt en af WICOTEC’s installatører til en snak om karrieremuligheder inden for el-branchen.

Antal pladser
15 pladser. Pladser fordeles ved lodtrækning. 

Hvor foregår det?
TEC
Stæhr Johansens Vej 5
2000 Frederiksberg

Vi bor 2 min. gang fra Fasanvej Metrostation

Hvilke dage? 
Torsdag den 26. oktober 2023
Fredag den 27. oktober 2023

Kontaktperson
Kristian Kildemoes Foss
Uddannelsesleder
Tlf.: 25 45 30 58
kkf@tec.dk 

Læs mere om elektrikeruddannelsen her

Bliv elektriker i tre dage
"Elektriske installationer findes overalt. De er gemt i vægge, i tekniske anlæg, i intelligente systemer og programmer. De får hverdagen til at fungere, og det er elektrikerens fortjeneste.

Elektrikeruddannelsen er en moderne teknisk erhvervsuddannelse, der giver viden og kompetencer til at arbejde med ny teknologi, automatiserede elektriske løsninger, energieffektivisering og omstilling til grønnere energiløsninger"*

Den første dag på Rybners vil du blive informeret om, hvad elektrikeruddannelsen har af specialer, og du vil høre om retningerne som hus/installationselektriker og industrielektriker. Vi kommer omkring elektrikerens typiske arbejdsopgaver, samt hvilke forskellige job der findes i de forskellige retninger.

Du skal allerede den første dag arbejde hands-on, hvor du skal stifte kendskab med faget gennem en simpel installation efterfulgt af en intelligent installation.

På andendagen skal du besøge et elfirma og en industrivirksomhed, som hver især repræsenterer hhv. installationsbranchen og industrien.

På din sidste praktikdag skal du igen arbejde hands-on. Her bliver du guidet i arbejdet med industriel elteknik, som relæstyring, efterfulgt af en PLC-programmering.

Her vil du også høre om elektrikeruddannelsens sammensætning og længde, jobmuligheder inden for området samt lønforhold.  Vi vil også komme omkring de forskellige typer af videre uddannelser, elektrikere ofte benytter sig af.

Antal pladser
12-15 pladser. Pladser fordeles ved lodtrækning. 

Hvor foregår det?
Rybners 
Spangsbjerg Møllevej 72
6700 Esbjerg

Hvilke dage? 
Onsdag den 25. oktober 2023
Torsdag den 26. oktober 2023
Fredag den 27. oktober 2023

Kontaktperson
Karsten Grigel
kjg@rybners.dk
Tlf. 61557572

Læs mere om elektrikeruddannelsen HER
*https://elektrikeruddannelsen.dk/

Lukket for tilmelding

Elektriker
Den grønne omstilling i Danmark kører på højtryk. Hvis du vil være med til at bidrage til, at Danmark når sin målsætning for den grønne omstilling, kan du med fordel gøre det med en uddannelse som elektriker. Her uddanner vi lærlinge, som har en hånd på teknologien med stor betydning for at bygge og producere klimavenligt.

Vil du være med til at skabe en forandring, så kom og besøg os på elektrikeruddannelsen, hvor du møder vores kompetente undervisere og passionerede elever.

Du vil opleve den faglige stolthed og faglige identitet som udvikles, når man uddanner sig inden for et fag. Kom og vær med, når der på grundlag af avancerede tegninger og teoretisk fundament skal skabes og afprøves klimavenlige løsninger.

Antal pladser
3-5 pladser. Pladser fordeles ved lodtrækning. 

Hvor foregår det?
Teknisk skole U/NORD
Milnersvej 48
3400 Hillerød

Skolen ligger 1,5 km. fra Hillerød station.

Hvilke dage? 
Torsdag den 26. oktober 2023
Fredag den 27. oktober 2023

Kontaktperson
Vejledningschef Mariann Ottosen
mmo@unord.dk

Læs her om elektrikeruddannelsen her

Elektriker - fordi du er nysgerrig på fremtiden 
Den første dag vil du blive introduceret til Syddansk Erhvervsskole og elektrikeruddannelsen, hvor vi uddyber hvad det vil sige at være elektriker, elektrikerens arbejdsområder samt videreuddannelsesmuligheder. 

Du får viden om vedvarende energi og bæredygtighed med fokus på solceller, varmepumper, vindmøller og brændselsceller. Vi stiller skarpt på: Hvad er energieffektivisering vs. energioptimering? Du skal omsætte denne viden til praksis, hvor vi skal beregne, opstille og måle på vedvarende energimuligheder, som solceller, varmepumper, vindmøller og brændselsceller af ”grøn metanol” og brint. 

Torsdag skal du i virksomhedspraktik hos Bravida A/S, som er en virksomhed, der "skaber energieffektive løsninger inden for service og installation". Her skal du opleve og høre om elektrikerens arbejde, karrieremuligheder som f.eks. afdelingsleder/chef eller projektstyrende leder. Denne dag skal vi også besøge et byggeri.

Fredag bliver du introduceret til bygningsautomatik (f.eks. at styre bygningers tekniske installationer som lys, varme og ventilation). I værkstedet skal vi opbygge og programmere en mindre styring til bygningers tekniske installationer som lys, varme og ventilation, hvor vi benytter os af protokollen IOT ”Internet of Things”. 

Antal pladser
15 pladser. Pladser fordeles ved lodtrækning. 

Hvor foregår det?
Syddansk Erhvervsskole
Risingsvej 60
5000 Odense C
Lokale P4-12

Virksomhedspraktik torsdag
Bravida A/S
C. F. Tietgens Boulevard 43
5220 Odense SØ

Hvilke dage? 
Onsdag den 25. oktober 2023
Torsdag den 26. oktober 2023
Fredag den 27. oktober 2023

Kontaktperson
Michael Vindinge Sørensen
Tlf. 21592038
mvs@sde.dk

Michal Riber
miri@sde.dk
Tlf. 21639057

Læs mere om SDE – Syddansk Erhvervsskole HER
Læs mere om El- og vvs-branchens uddannelsessekretariat HER
Byg din egen elektrikeruddannelse. Læs mere HER

Kranfører

Kranfører/Craneoperator

Kan du bruge både hoved og hænder? Hvis du kan sige ja til det, kan det være interessant at snuse til kranføreruddannelsen.

Hvis du ønsker en uddannelse med gode job-, karriere- og indtjeningsmuligheder, kan et job som kranfører føre dig vidt omkring. Ikke kun nationalt - men også internationalt. Jobbet som kranfører kan vise dig nye horisonter og højder, hvis du har interesse for store køretøjer og en verden, hvor der stilles krav til både at kunne regne og regne den ud. Du skal kunne kommunikere med alle og på mange sprog. Du skal kunne se løsninger og muligheder på komplekse arbejdsopgaver, således de bliver udført inden for lovens rammer og med stort fokus på sikkerhed.

I løbet af de 3 praktikdage vil du komme til at prøve forskellige udregninger, hvor du får brug for pythagoras og pi. Du vil få indsigt i samarbejdet og planlægningen af løftearbejde og forståelsen og vigtigheden af god planlægning og samarbejde.

Du vil komme til at betjene både små og store kransimulatorer, så du får en følelse og fornemmelse af betjening, inden du får lov at prøve øvelser på almindelig kran.

Du vil få mulighed for at besøge en af verdens største kranvirksomheder, der ligger i Danmark, men som opererer worldwide, og du vil høre om alle de forskellige og spændende projekter, som de er en del af.

Antal pladser
10 pladser. Pladser fordeles ved lodtrækning. 

Hvor foregår det?
EUC Lillebælt
Teknikervej 2
7000 Fredericia

Offentlig transport lige til døren. Evt. mulighed for at leje værelse på skolehjem

Hvilke dage? 
Onsdag den 25. oktober 2023
Torsdag den 26. oktober 2023
Fredag den 27. oktober 2023

Kontaktperson
Henrik Helios
hhe@eucl.dk
Tlf. 61618352

Læs mere om uddannelsen til kranfører HER

Murer

Murer
I denne praktik får du indblik i to af uddannelserne på NEXT-byg; Murer og Anlægs-/Bygningskonstruktør.

Den første dag hos NEXT vil du få mulighed for at lære en masse om murerfaget i praksis. Det meste af dagen vil foregå på skolens værksteder sammen med en af vores undervisere. Her vil der være mulighed for at prøve kræfter af med mørtel, og hvordan man kan skabe den perfekte mur. Derudover vil der også komme besøg fra 1-2 virksomheder, der kan fortælle lidt om byggebranchen, og hvad det vil sige at være murer.

Anden dag vil du få mulighed for at afprøve både anlægs-/og bygningsstruktør i praksis. Dagen foregår igen på skolens værksteder. Her vil du få lov at se, hvordan struktørerne bliver undervist og selv prøve kræfter med materialet. Derefter kommer der besøg fra en virksomhed, hvor der også kommer to lærlinge, der kan fortælle lidt om deres hverdag.

Antal pladser
20 pladser. Pladser fordeles ved lodtrækning. 

Hvor foregår det?
NEXT Uddannelse København
Fabriksparken 31
2600 Glostrup

500s stopper lige ude foran skolen.

Hvilke dage? 
Onsdag den 25. oktober 2023
Torsdag den 26. oktober 2023


Kontaktperson
Emilie Krog-Meyer
Ledelseskonsulent på byg, sikkerhed og service
ekm@nextkbh.dk

Læs mere om Mureruddannelsen her
Læs mere om Anlægs- og Bygningsstruktøruddannelsen her

Læs mere om diverse uddannelser på Next-byg her

Personvognsmekaniker

Er du vild med biler og teknik? 
Vil du have
fokus på grøn omstilling og klimaaftryk?
Fremtidens bil er elektrisk, automatiseret, trådløst forbundet med omverdenen og lavet af materialer, der kan genbruges i den cirkulære økonomi. Det stiller nye krav til dig i uddannelsen som personvognsmekaniker.

Den teknologiske udvikling og innovation på personvognsområdet med særligt henblik på udviklingen inden for motorteknologi, styresystemer, alternative brændstoffer og brændselscelleteknologi, er relevant i forhold til den grønne omstilling, miljøkrav, motoroptimering mm.

Det er vigtigt, at man som mekaniker kan arbejde med bl.a. testudstyr og diagnosemålinger, hvilket du skal afprøve på værkstedet. Bl.a. kamerakalibrering med DAS 3000 og emissionsmålinger på rullefelt, hvor vi kigger på emissionsmålinger på 3 forskellige biler. Der vil også indgå beregninger, hvor matematik og fysik/kemi indgår, ligesom manualer og instruktionsbøger kan stå på eks. engelsk og tysk.

Du skal arbejde på biler med både benzin-, el- og hybridteknologi. Der vil være indlagt en praktikdag på et autoværksted, hvor du vil opleve, hvordan skole og praktik indgår i et fælles mål om en uddannelse, som kræver dygtige teknikere i fremtiden.

Du vil opleve uddannelsen på nærmeste hold og få indblik i hvordan det vil være at gå på mekanikeruddannelsen som student. Undervisning vil foregår både i klasselokalet og værkstedet. Du kommer til at møde lærlinge på din egen alder, som du kan spørge undervejs.

Antal pladser
18 pladser. Pladser fordeles ved lodtrækning. 

Hvor foregår det?
HANSENBERG
CF Tietgensvej 11
6000 Kolding

Gode bus- og togforbindelser. Bybussen holder ved skolen. Der er mulighed for at overnatte på vores skolehjem.

Hvilke dage? 
Onsdag den 25. oktober 2023
Torsdag den 26. oktober 2023
Fredag den 27. oktober 2023

Kontaktperson
Kim Askou Hansen
Tlf. 24870664
Kah@hansenberg.dk

Læs mere om EUDpraktikforløbet HER

Smed

Design og formgivning - den moderne smed
Med den teknologiske udvikling er det hårde, fysiske smedearbejde blevet overtaget af computerstyrede systemer og robotteknologi.

Har du skabertrang og lyst til at designe og konstruere helt fra bunden? På smedeuddannelsen er der stort fokus på kreativitet og innovation, og med nutidens teknologi er det kun fantasien, der sætter grænser. Som smed kan du designe, formgive og konstruere alt fra broer og porte til altaner og møbler.

I praktikken vil du opleve et lille udpluk af smedens forskellige opgaver og få indsigt i stålets mangfoldige anvendelse i det moderne samfund. Se og prøv de forskellige computerstyrede maskiner og afprøv forskellige teknikker inden for smedefaget, hvor vi skal bore, klippe, skære osv. Vi skal tegne i 3D tegneprogrammet Inventor og arbejde efter tegning.

Antal pladser

16 pladser. Pladser fordeles ved lodtrækning. 

Hvor foregår det?
TEC
Telegrafvej 9
2750 Ballerup

Skolen ligger i gåafstand fra Ballerup Station, og bus 143 og 144 kører næsten til døren.

Hvilke dage? 
Onsdag den 25. oktober 2023
Torsdag den 26. oktober 2023
Fredag den 27. oktober 2023

Kontaktperson
Thomas Neervig Nielsen
Tlf.: 40 85 74 74
tnn@tec.dk

Læs her om smedeuddannelsen her

3 dages praktikforløb for studenter

Er du student og interesseret i den teknologiske udvikling?
Så kunne EUDpraktik på smedeuddannelsen på EUC Lillebælt være relevant for dig. På de tre dage vil du opleve, hvordan det vil være at tage smedeuddannelsen med en baggrund som student.

I de tre dages EUDpraktik vil du få en kort introduktion til smedefaget, den nye teknologi, hvor du skal afprøve de forskellige maskiner og teknikker, der bruges inden for branchen. Du vil også få viden om, hvor vigtig smeden er i forbindelse med den grønne omstilling. Den ene af de tre dage vil være en virksomhedspraktik, hvor du skal besøge en virksomhed, som er førende indenfor den grønne omstilling.   

På EUC Lillebælt kan du vælge det speciale, som du vil tage på smedeuddannelsen. Du kan blive; klejnsmed, rustfast klejnsmed eller energitekniker. Som noget nyt får du i uddannelsen et speciale indenfor energiteknik, der har særligt fokus på den grønne omstilling. Smeden spiller en stor rolle, når det kommer til at gøre verden grønnere, da smedens viden og kompetencer er essentielle i klimakampen.

Kombinationen af en studentereksamen og en smedeuddannelse er en kæmpe fordel ude på arbejdsmarkedet. F.eks. kan en karrierevej være at uddanne sig videre som diplomingeniør, maskinmester eller produktionsteknolog.

Antal pladser
14 pladser. Pladser fordeles ved lodtrækning. 

Hvor foregår det?
EUD Lillebælt 
Teknikervej 2
7000 Fredericia

Hvilke dage? 
Onsdag den 25. oktober 2023
Torsdag den 26. oktober 2023
Fredag den 27. oktober 2023

Kontaktperson
Karsten Jensen
kae@eucl.dk
Tlf. 22681991

Læs mere om uddannelsen HER

For den moderne smed handler det mere om teknologi, design og formgivning end om ambolt og håndværktøj
I takt med den teknologiske udvikling er det hårde, fysiske smedearbejde blevet overtaget af computerstyrede systemer og robotteknologi. Det betyder, at du som smed i stedet kan koncentrere dig om at designe, formgive og konstruere alt fra anlæg til medicinal- og fødevareindustrien, vindmøller, til altaner og møbler.
Interesserer du dig for den grønne omstilling, miljøkrav, energioptimering mm, vil du opleve, at man har forståelse for de krav og muligheder, der stilles til en fremtidssikret produktion i smedeuddannelsen.

I løbet af de 3 praktikdage oplever du uddannelsen på nærmeste hold, og du får en fornemmelse af at gå på smedeuddannelsen som student. De grundlæggende dele af uddannelsen vil blive berørt med fokus på at beregne dimensioner på en beholder, som skal indeholde præcis 50 liter væske.
Du vil arbejde med en opgave og opleve, at der er forskellige krav og beregninger afhængig af, om det er rustfaste materialer eller almindeligt jern, der skal arbejdes med. Der vil være beregninger, hvor matematik og fysik/kemi kan indgå, ligesom manualer og instruktionsbøger kan være på eks. engelsk og tysk.
I værkstedet vil du opleve den teknologiske udvikling indenfor smedefaget, som kræver interesse og forståelse for programmering af laserskærer, svejserobotter og lign. Du vil deltage i laserskæring af en opgave, som efterfølgende kan samles i form af en lille bil.
I forløbet vil også indgå en praktikdag i en spændende smedevirksomhed, hvor man arbejder med den nyeste teknologi.
Du kommer til at møde lærlinge på din egen alder, som du kan spørge undervejs.

Antal pladser
18 pladser. Pladser fordeles ved lodtrækning. 

Hvor foregår det?
HANSENBERG
CF Tietgensvej 11
6000 Kolding

Gode bus og togforbindelser. Bybussen holder ved skolen.
Der er mulighed for at overnatte på vores skolehjem.

Hvilke dage? 
Onsdag den 25. oktober 2023
Torsdag den 26. oktober 2023
Fredag den 27. oktober 2023

Kontaktperson
Faglærer Peter Mose Madsen
Tlf. 61940484
Pmm@hansenberg.dk

Læs mere om EUDpraktikforløbet HER

HANSENBERG

Struktør

Struktør

I denne praktik får du indblik i to af uddannelserne på NEXT-byg; Murer og Anlægs-/Bygningskonstruktør.

Den første dag hos NEXT vil du få mulighed for at lære en masse om murerfaget i praksis. Det meste af dagen vil foregå på skolens værksteder sammen med en af vores undervisere. Her vil der være mulighed for at prøve kræfter af med mørtel, og hvordan man kan skabe den perfekte mur. Derudover vil der også komme besøg fra 1-2 virksomheder, der kan fortælle lidt om byggebranchen, og hvad det vil sige at være murer.

Anden dag vil du få mulighed for at afprøve både anlægs-/og bygningsstruktør i praksis. Dagen foregår igen på skolens værksteder. Her vil du få lov at se, hvordan struktørerne bliver undervist og selv prøve kræfter med materialet. Derefter kommer der besøg fra en virksomhed, hvor der også kommer to lærlinge, der kan fortælle lidt om deres hverdag.

Antal pladser
20 pladser. Pladser fordeles ved lodtrækning. 

Hvor foregår det?
NEXT Uddannelse København
Fabriksparken 31
2600 Glostrup

500s stopper lige ude foran skolen.

Hvilke dage? 
Onsdag den 25. oktober 2023
Torsdag den 26. oktober 2023


Kontaktperson
Emilie Krog-Meyer
Ledelseskonsulent på byg, sikkerhed og service
ekm@nextkbh.dk

Læs mere om Mureruddannelsen her
Læs mere om Anlægs- og Bygningsstruktøruddannelsen her

Læs mere om diverse uddannelser på Next-byg her

Tømrer

Tømrer
Den grønne omstilling i Danmark kører på højtryk. Hvis du vil være med til at bidrage til at Danmark når sin målsætning for den grønne omstilling, kan du med fordel gøre det med en tømreruddannelse.

Her uddanner vi lærlinge inden for bæredygtige håndværksmetoder og har fokus på bæredygtige materialer.

Vil du være med til at bygge Danmark, så kom og besøg os på tømreruddannelsen, hvor du møder vores kompetente undervisere og passionerede elever.

Du vil opleve den faglige stolthed og faglige identitet der udvikles, når man uddanner sig inden for et fag. Kom og vær med i værkstedet, hvor du får materialer og værktøj i hænderne, fornemmer den særlige kultur og ikke mindst medvirker til at skabe noget, som andre har behov for.

Antal pladser
3-5 pladser. Pladser fordeles ved lodtrækning. 

Hvor foregår det?
Teknisk skole U/NORD
Milnersvej 48
3400 Hillerød

Skolen ligger 1,5 km. fra Hillerød station.

Hvilke dage? 
Torsdag den 26. oktober 2023
Fredag den 27. oktober 2023

Kontaktperson
Vejledningschef Mariann Ottosen
mmo@unord.dk

Læs mere om tømreruddannelsen her

VVS

Vær med på frontlinjen i Danmarks grønne omstilling.
Som VVS’er er bæredygtighed og energioptimering vigtige nøgleord ift. hverdagens arbejdsområder.
Vi byder dig velkommen til SDE i Odense, og vi giver dig en introduktion til selve uddannelsen og VVS-branchen. For hvad laver en VVS'er egentligt? Du skal opleve VVS- og energiuddannelsen hands-on, hvor du bl.a. skal prøver kræfter med energiberegning, energioptimering og blikkenslagerarbejde på værkstedet.               

Du skal også på virksomhedsbesøg hos Bravida i Odense. Her vil du både opleve VVS-branchen på kontoret og på byggepladsen, da vi besøger begge steder. Du vil høre fagfolk fortælle om deres daglige arbejdsopgaver, og hvordan deres karrierevej har formet sig.

Antal pladser
15 pladser. Pladser fordeles ved lodtrækning. 

Hvor foregår det?
Syddansk Erhvervsskole
Risingsvej 60
5000 Odense C.

Vi mødes ved hovedindgangen.

Virksomhedspraktik
Bravida A/S.
C. F. Tietgens Boulevard 43
5220 Odense SØ.

Vi mødes ved hovedindgangen

Hvilke dage? 
Onsdag den 25. oktober 2023
Torsdag den 26. oktober 2023
Fredag den 27. oktober 2023

Kontaktperson
Faglærer, VVS- og energiuddannelsen
Jens Damgaard
jeda@sde.dk
Tlf. 29728811

Afdelingsleder, VVS- og energiuddannelsen
Ulrik Skyum Christensen
usc@sde.dk
Tlf. 21146673 

Læs mere om VVS- og energiuddannelsen HER

VVS-energispecialist uddannelsen kræver selvstændighed og samarbejdsevner - og i særdeleshed også kreativitet
Interesserer du dig for den grønne omstilling, klima, miljø og de forhold, som påvirker os mennesker i hverdagen? Kunne du tænke dig at arbejde for, at der bliver brugt mindre energi, så vi skaber et mindre klimaaftryk?

Kravene og reglerne på området, som VVS- og energispecialister beskæftiger sig inden for, bliver stadig mere spændende og udfordrende at arbejde med. Kunderne kan vælge imellem flere og flere energiformer. Der er derfor stort behov for specialister indenfor området, som både kan levere et godt arbejde, gode råd og vejledning til kunderne i samarbejde med andre faggrupper.

I HANSENBERGs energilokale vil vi gennemgå og demonstrere de mange forskellige typer af energianlæg, der benyttes i den grønne omstilling. Vi vil arbejde i værkstedet med forskellige varmekilder. Vi skal også omkring fordele, ulemper, forbrugspriser og generel forståelse for driften. Dette gør vi både med praktiske øvelser og nødvendige beregninger. Der vil være beregninger, hvor matematik og fysik/kemi kan indgå, ligesom manualer og instruktionsbøger kan være på eks. engelsk og tysk.

Du kommer også ud i en virksomhed for at udforske, hvordan virksomheder tænker den grønne omstilling. Her vil du opleve installation eller igangsættelse af en varmepumpe eller alternativ varmekilde.

I løbet af de 3 praktikdage oplever du uddannelsen på nærmeste hold og får en fornemmelse af at gå på VVS-uddannelsen som student. Du oplever både undervisningen i klasselokalet og den praktiske undervisning i værkstedet. Du kommer til at møde  lærlinge på din egen alder, som du kan spørge undervejs.

Antal pladser
18 pladser. Pladser fordeles ved lodtrækning. 

Hvor foregår det?
HANSENBERG
CF Tietgensvej 11
6000 Kolding

Gode bus- og togforbindelser. Bybussen holder ved skolen.
Der er mulighed for at overnatte på vores skolehjem.

Hvilke dage? 
Onsdag den 25. oktober 2023
Torsdag den 26. oktober 2023
Fredag den 27. oktober 2023

Kontaktperson
Faglærer Martin Finnerup
Tlf. 79320473

Læs mere om EUDpraktikforløbet HER

VVS klima-og energiteknik - bliv fremtidens klimahelt!
Tag med på en rejse, hvor vi vil vise dig et håndværk, hvor du kan bruge dine hænder såvel som dit hoved.

VVS-faget giver dig muligheder for at arbejde indenfor en branche med fokus på effektiv energiudnyttelse, indeklima og komfort, installation af vand, varme og badeværelser.

Meld dig til EUD praktikforløbet VVS-energi og kom til 3 fantastiske dage, hvor du bl.a.:
- møder en rollemodel
- besøger Danfoss - en virksomhed med stor fokus på bæredygtighed
- besøger Diamanten - et co2 neutralt kultur- og idrætscenter
- tegner et digitalt produkt i AutoCAD
- fremstiller produktet i værkstedet - from head to hand
- hører om karrieremuligheder

Vi ser frem til 3 dage, hvor vi stiller skarpt på VVS klima- og energiteknik

Antal pladser
16 pladser. Pladser fordeles ved lodtrækning. 

Hvor foregår det?
EUC Syd
Lundsbjerg Industrivej 50
6200 Aabenraa

Hvilke dage? 
Onsdag den 25. oktober 2023
Torsdag den 26. oktober 2023
Fredag den 27. oktober 2023

Kontaktperso
Knud Boisen
kbo@eucsyd.dk
Tlf. 51314739

Læs mere om VVS klima- og energiteknik HER