Studievalg Danmark - FAQ
Studievalg Danmark
BOOK SAMTALE
Ferielukket i uge 28 og 29. Vi er klar ved telefonen igen i uge 30. Rigtig god sommer!

Find svaret her:

Alle med spørgsmål til videregående uddannelse, erhvervsuddannelse, arbejdsmarkedet samt efteruddannelse er meget velkomne til vejledning. Vi vejleder oftest elever, der er i gang med ungdomsuddannelser, dem med afsluttet ungdomsuddannelse og voksne på og uden for arbejdsmarkedet.

Yes, you are welcome to book a free appointment at one of our centres if you are considering an education in Denmark and want to know more about your options.

Book

Det er gratis. 

Ja, alle med spørgsmål til videregående uddannelse, erhvervsuddannelse, arbejdsmarkedet samt efteruddannelse er meget velkomne til vejledning.

Selvfølgelig. 

Kontakt

Selvfølgelig. 

Du kan maile direkte til Studievalgcentrene eller til vores fællesmail. Du kan forvente svar inden for 1-2 hverdage.

Kontakt

Du er meget velkommen. Ingen spørgsmål er for store eller små, så længe de drejer sig om uddannelse, karriere eller efteruddannelse. Det er også ok at komme til vejledning uden konkrete spørgsmål.

Studievalg Danmark vejleder i overgangen fra ungdomsuddannelser til videregående uddannelser eller erhvervsuddannelse. Handler dine spørgsmål om mulighederne EFTER din ungdomsuddannelse, er du meget velkommen.

På alle ungdomsuddannelser skal du booke vejledning via knappen øverst på siden eller her. 

Booking

Alle med spørgsmål til videregående uddannelse, erhvervsuddannelse, job eller efteruddannelse er meget velkomne til vejledning. Hvis du overvejer et studieskift, kan det også være en idé at tale med din vejleder på uddannelsen. Studievalg Danmark afvikler en række workshops om studieskift i flere dele af landet. Måske det kan være relevant for dig. Se mere under inspiration og arrangementer i menuen.

Du er velkommen, og booker bare en tid, der hvor det passer dig bedst. Det er faktisk en rigtig god idé netop at snakke med en vejleder, inden du afslutter din ungdomsuddannelse.

Book samtale

Som udgangspunkt dukker du bare op.

Dog kan det være en rigtig god idé, hvis du har gjort dig nogle overvejelser om dine forventninger til samtalen, formuleret nogle spørgsmål og selv forsøgt at undersøge lidt på forhånd.

Men det er også helt ok at dukke op og sige, “jeg ved ikke, hvad jeg vil”..

Det enkelte studievalgscenter har flere adresser, hvor det er muligt at få vejledning. Der skal bookes tid ved alle.

Brug bookingknappen øverst på siden eller nedenfor. 

Book samtale

Du vælger selv, hvor du vil til vejledning. Måske passer det dig bedre online eller på telefon?

Find vores tilbud og book tid via bookingknappen øverst på siden.

Book samtale

Der er syv Studievalgscentre i Danmark. Du er ikke tilknyttet et specifikt center og kan derfor frit booke tider alle steder i landet.

Find vores tilbud og book tid via bookingknappen øverst på siden.

Book samtale

Studievalg Danmark vejleder i overgangen mellem ungdomsuddannelser og videregående uddannelser eller erhvervsuddannelser.

Handler dine spørgsmål om mulighederne EFTER din ungdomsuddannelse, og måske hvilken du skal vælge i forhold til dine tanker, er du meget velkommen.

Alle, der har spørgsmål til uddannelses- eller karriereveje samt efteruddannelse, er meget velkomne uanset alder. Vi vejleder både om videregående uddannelse, erhvervsuddannelse og efteruddannelse.

Det er som udgangspunkt ikke nødvendigt, men de er velkomne. Det er op til dig.

Du er altid velkommen til at skrive eller ringe til os inden for vores åbningstider, som du finder her.  

Kontakt